Actualitate
Vâlcea: Mandat european de arestare, pus în executare de polițiști

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, un bărbat de 24 de ani, urmărit internațional.

La data de 18 februarie a.c., polițiștii au identificat pe tânărul de 24 de ani, din Râmnicu Vâlcea, pe numele căruia autoritățile judiciare din Spania au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și falsificare de documente oficiale.

 

În fapt, în timpul anului 2017, bărbatul ar fi făcut parte dintr-o organizație criminală, implicată în falsificarea de documente oficiale și crearea  de companii virtuale de transport, folosind documente false pentru a deschide conturi bancare și a obține linii telefonice. Ulterior, organizația ar fi vândut tractoare și instrumente muzicale, iar după trimiterea banilor, persoanele vătămate nu-și mai primeau bunurile solicitate.

 

Persoanele bănuite ar fi creat un prejudiciu de peste 100.000 de euro.

 

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Pitești, unde s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Argeș.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.