Actualitate
Vâlcea: Poliția rutieră a aplicat 941 de sancțiuni contravenționale

Polițiști rutieri au acționat în perioada 6-12 septembrie a.c., pe principalele artere de circulație din județ, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, dar și pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV2.

Polițiștii au aplicat 941 de sancțiuni contravenționale, 181 pentru depășirea vitezei legale, 89 pentru abateri comise de bicicliști, 21 pentru ale pietonilor, dar și pentru alte fapte. Au fost constatate 18 infracțiuni și au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce 147 de permise de conducere, pentru consum de alcool la volan, depășirea limitei de viteză, neacordare de prioritate vehicule, pietoni și depășiri neregulamentare. Polițiștii au reținut și 63 de certificate de înmatriculare. În cadrul acțiunilor „blitz”, din această perioadă, polițiștii rutieri au aplicat încă 115 sancțiuni contravenționale, de aproximativ 15.000 de lei, fiind reținute de asemenea 11 certificate de  înmatriculare și 14 permise de conducere.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.