Actualitate
Vama Bechet se deschide

De la 1 august, Punctul de trecere a frontierei de la Bechet va fi deschis și pentru transportul de persoane. Anunțul a fost făcut astăzi de subprefectul județului Dolj, Iustin Dumitrescu.  Până acum, acesta fusese închis temporar de autorități  pe perioada stării de alertă pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Iustin Dumitrescu – subprefect Dolj: „Având în vedere că este o perioadă a concediilor și având în vedere solicitări ale cetățenilor am analizat problema în cadrul Instituției Prefectului Județului Dolj, precum și posibilitatea redeschiderii cel puțin temporare a transportului de persoane prin Vama Bechet. Am apreciat deschiderea la dialog, precum și disponibilitatea pentru găsirea unei soluții de care au dat dovadă, în discuțiile pe care le-am purtat în ultimele săptămâni, Ministerul Sănătății și doamna Ministru Ioana Mihăilă, D.S.P. Dolj și dl. Secretar de Stat Raed Arafat. Le urez drum bun celor care vor folosi acest punct de trecere al frontierei!”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.