Actualitate
Vernisaj dedicat Zilei Naţionale a României

Asociaţia Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere din MAI – Filiala Fraţii Buzeşti Dolj a organizat o expoziţie de pictură, cu prilejul Zilei Naţionale a României, care va fi sărbătorită în această duminică. Vernisajul a fost organizat la Centrul Militar Craiova, fiind expuse lucrări realizate de colonel în rezervă doctor Turaiche Marius.

Miercuri, 27 noiembrie, Asociaţia Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere din MAI – Filiala Fraţii Buzeşti Dolj a organizat o expoziţie de pictură, cu prilejul Zilei Naţionale a României, care va fi sărbătorită în această duminică. Vernisajul a fost organizat la Centrul Militar Craiova, fiind expuse lucrări realizate de colonel în rezervă doctor Turaiche Marius. La activitate a participat şi profesor universitar dr. Dinică Ciobotea, care a apreciat în mod deosebit iniţiativa, cu atât mai mult cu cât vine în contextul sărbătoririi Zilei Naţionale a României. De asemenea, lucrările de artă au fost admirate de toţi cei prezenţi, care au apreciat talentul artistic al pictorului.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.