Actualitate
Versuri pe o stradă din Craiova

Craiovenii se pot bucura weekendul acesta de o diversitate de activități doar pe o singură stradă din oraș. Evenimentul Street Delivery, ajuns la cea de-a doua ediție în Craiova, a închis circulața de mașini pe strada Mihail Kogălniceanu și a deschis-o distracției.

Tema de anul acesta este poezia în stradă, iar versurile se citesc pe buzele oamenilor. Craiovenii spun că și-ar dori mai des un eveniment ca acesta, care adună pe o singură stradă oamenii de toate vârstele. De la provocări, jocuri, haine, filme, cărți până la cursuri de prim ajutor poți găsi în acest week-end pe Strada Mihail Kogălniceanu. Conceptul de Street Delivery a fost fondat în 2006 de Ordinul Arhitecților din România și de o fundație, iar de doi ani este și în Craiova. „Noi închidem o stradă pentru mașini și o deschidem pentru oameni. Practic oameni pe care îi vedeți aici au fost selecționați și și-au adus proiectul în stradă”, a declarat Patricia Ionescu, organizator. Evenimentul va ține până duminică noaptea.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.