Actualitate
Vitezomanii au fost în atenţia poliţiştilor rutieri

Mai mulţi conducători auto au rămas, în ultimele trei zile, fără permise de conducere din cauză că au circulat pe drumurile publice cu o viteză prea mare.

În zilele de 1 şi 2 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, Biroului Rutier Craiova, dar şi din cadrul celorlalte formațiuni rutiere, împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român Dolj au acționat pentru verificarea în trafic a stării tehnice a autovehiculelor. La acţiune au participat 41 de poliţişti şi 4 specialiști R.A.R., oamenii legii constatând  151 de abateri, pentru sancţionarea cărora au fost aplicate amenzi în valoare de peste 43.000 lei. Astfel, au fost constatate nereguli privind starea tehnică a autovehiculelor, printre care 5 defecţiuni la sistemul de rulare, 5 la instalaţiile de iluminare, 4 privind folii neomologate şi alte 24 referitoare la alte defecţiuni. Ca măsuri complementare, au fost reţinute 5 permise de conducere şi retrase 18 certificate de înmatriculare.

Şi poliţiştii Biroulului Rutier Craiova au acţionat ieri, 3 noiembrie a.c., în Craiova, pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de nerespectarea de catre conducatorii auto a regimului legal de viteză. Poliţiştii au aplicat 63 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 26.000 lei şi au reţinut 3 permise de conducere. 39 dintre sancţiunile aplicate au vizat nerespectarea regimului legal de viteză.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.