Actualitate
Zeci de persoane înșelate de o agenție de turism

Zeci de persoane din Drobeta Turnu Severin acuză o agenție de turism din localitate de înșelăciune. Potențialii clienții reclamă faptul că după ce achitau vacanțe la prețuri mici, când ajungeau să se îmbarce în avion aflau că, de fapt, nu au rezervări și se întorceau acasă. Patroana agenției a fost reținută pentru 24 de ore, iar procurorul a dispus control judiciar pentru 60 de zile. 

Potrivit Poliției Mehedinți, 39 de persoane au fost înșelate de patroana agenției de turism. Aceasta a încasat 18 mii de euro de la clienți cărora le promitea excursii în Dubai sau Turcia. "Până în prezent au fost identificate 39 de persoane vătămate. Prejudiciul este de aproximativ 18.000 de euro. Nu toate biletele au fost scadente, fiind posibil să identificăm și alte persoane vătămate . 12.000 de euro din acest prejudiciu au fost recuperate. Majoritatea excursiilor erau în Dubai și, ca un un element de particularitate, cele mai multe persoane care au achiziționat excursii erau cunoștințe și prieteni, astfel câștigându- le încrederea " a declarat cms șef Costin Țuică, șef  SICE Mehedinți Oamenii plăteau, primeau facturi și chiar bilete de avion.  "Noi am avut 2.400 de euro pentru o vacanță în Turcia,2 adulți și un copil. Am primit factura,vouchere de vacanță . Am mers la data stabilită la aeroport și când să ne urcăm în avion, ni s-a spus că nu suntem pe liste și nu avem rezervări făcute. (...) Când am cerut explicații nu prea ni s-au  dat. A fost foarte greu de găsit domnișoara . A spus că vom primi banii înapoi. Nu am primit niciun ban " a declarat unul dintre clienții păgubiți. Tânăra suspectată că a înșelat clienții este cercetată acum penal. "În urma celor trei percheziții domiciliare ,polițiștii au ridicat mai multe documente agende  de lucru, bilete de avion și facturi .Tânăra a fost reținută pentru 24 de ore, iar procurorul a dispus control judiciar pentru 60 de zile.  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată", a declarat Andreea Rădoi, purtător de cuvânt al IPJ Mehedinți
 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.