Administraţie
A fost făcut public draftul Spitalului Regional Craiova

Consiliul Județean Dolj a făcut public draftul primit de la proiectanții care se ocupă de Spitalul Regional Craiova, proiect care a suferit unele modificări și care va avea cinci etaje, deasupra ultimului etaj fiind prevăzut și un heliport. Ion Prioteasa a declarat că în aceste zile se așteaptă decizia specialiștilor cu privire la secțiile care vor rămâne la Spitalul Județean Clinic de Urgență Craiova și cele care vor fi la viitorul spital regional. 

Realizarea proiectului se va face în două etape, pe mandatul financiar care este până în 2020 se vor întocmi toate documentele, după care, etapa a doua, profitând și de președinția României la Consiliul Uniunii Europene va fi o abordare mult mai exactă și vor fi atrași mai mulți bani, etapa de execuție fiind planificată pentru periada 2021-2027. "Spitalul Regional este un proiect important pentru noi iar Craiova nu a fost abandonată niciodată de pe harta acestor trei spitale. Este o echipă foarte bine sudată care lucrează la documentele pentru acest proiect, fie că este vorba de Facultatea de Medicină și Farmacie din Craiova, conducerea Spitalului Județean de Urgență, de Direcția de Sănătate Publică, Primărie, Prefectură. Așa cum am stabilit la Consiliul Județean am hotărât să strângem noi toate documentele și toți cu care am discutat să aducă utilitățile la spital, toți sunt dispuși să le aducă pe banii lor. În acest moment, am primit un draft de la proiectanți, și proiectul a suferit unele modificări, o să avem un Spital Regional cu cinci etaje, la ultimul etaj fiind proiectat un heliport pentru elicoptere. În zilele următoare, specialiștii vor lua o decizie cu privire la secțiile care trebuie să rămană în actualul spital și cele care vor fi mutate", a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.