Administraţie
Accident cu două victime la Răcari

Un bărbat de 72 de ani, din Strehaia, care conducea un autoturism pe DN 6, din direcţia Filiaşi spre Craiova, din cauza neatenţiei ar fi pierdut controlul volanului lovind un cap de pod. În urma impactului, autoturismul s-a răsurnat, ajungând într-un şanţ de pe marginea drumului public.
Două persoane au fost transportate la spital conştiente, bărbatul de 72 de ani şi o femeie de 70 de ani, tot din Strehaia, singurele persoane din autoturism.
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Un accident de circulatie cu două victime, dintre care una încarcerată, a avut loc în localitatea Răcari. Intervine o autospecială de Descarcerare de la Secția Craiova, 2 SAJ și Elicopter SMURD.

O persoană de sex feminin este transportată cu elicopterul SMURD la spital și echipajul SAJ transportă a  doua persoană. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.