Administraţie
Banii pentru Parcul Romanescu, în contul Primăriei

Mihail Genoiu a anunțat că în contul Primăriei Craiova a intrat diferenţa de şapte milioane de euro, sumă decontată de Uniunea Europeană pentru proiectul de modernizare al Parcului Romanescu. 

Parcul Romanescu a fost modernizat printr-un proiect european în cadrul Programul Operațional Regional (POR) 2007-2013, dar numai o parte din banii necesari pentru lucrări au fost atrași de la Uniunea Europeană, restul fiind suportați de la bugetul local. Ulterior, prin proiectul de reabilitare al podului suspendat, Primăria Craiova a atras atât banii necesari acestei investiții, dar a recuperat și toți banii cheltuiți cu modernizarea întregului parc. "Ca o veste de ultimă oră, în această dimineață am găsit în contul Primăriei suma de 34.058.250, adică aproximativ șapte milioane de euro pentru parcul Romanescu, tranșa a doua. În acest moment bugetul local este întregit cu această sumă și este lucrul care ne face să stăm liniștiți în privința bugetului pe acest an. Putem vorbi de o sumă frumoasă a investițiilor pentru 2019, vorbim de peste 150 de milioane de lei investiți", a explicat Mihail Genoiu.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.