Administraţie
CJ Dolj. SCJU a primit teren pentru o secție ATI modulară

Marți, 15 decembrie, a avut loc ultima ședință ordinară din acest an a Consiliului Județean Dolj. Pe ordinea de zi au fost 60 de puncte, printre care și validarea mandatelor noilor consilieri județeni Romeo Tiberiade,  Fănel Văduva, Adrian Daniel Cristescu si Daniel Naicu.

Noii consilieri județeni și-au preluat  oficial mandatele și, rând pe rând, aceștia și-au depus jurământul în fața colegilor. Cei patru consilieri supleanți îi înlocuiesc, astfel, pe Oana Bică, Cosmin Durle, Ninel Cercel și Adinel Ilinca, care au decis sa renunțe la mandate. 


Președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile a explicat ca unul dintre cele mai importante proiecte supuse la vot este cel prin care Spitalul Județean de Urgență va primi un teren de aproximativ 1400 de mp, pentru amplasarea unor  containere modulare care vor fi folosite pentru tratarea bolnavilor de coronavirus. Secția modulară de terapie intensivă va avea alte 30 de noi paturi. Investiția va fi făcută cu ajutorul fondurilor europene. “Se constituie dreptul de administrare în favoarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova asupra bunului Depozit de gaze medicale-modernizare și extindere UPU S.C.J.U. Craiova, identificat în Anexa nr. 1 la prezenta hotărâre, ce constituie parte integrantă din aceasta.
Art. 2. Se constituie dreptul de administrare în favoarea Spitalului Clinic Județean
de Urgență Craiova asupra bunului Centrală termică pentru încălzire și producere apă caldă
menajeră cardiologie intervențională și chirurgie cardiovasculară, identificat în Anexa nr. 1 la prezenta hotărâre, ce constituie parte integrantă din aceasta”,se arată în hotărâre.

De asemenea, în cadrul ședinței, aleșii din Dolj au decis  și acordarea a 160 de burse școlare de merit și ajutor social, pentru luna decembrie, elevilor de la școlile speciale din Craiova. Suma se ridică la 17 mii de lei. Pe ordinea de zi a ședinței au fost și mai multe rectificari bugetare la mai multe instituții sau  unități medicale din județ, care au fost aprobate fără probleme.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.