Administraţie
Craiova a câștigat premiul de Excelență în Regenerare Urbană, în cadrul Galei Asociației Municipiilor din România

Municipilul Craiova primește, pentru al doilea an consecutiv, premiul de excelență, la Gala AMR. Dacă anul trecut i-a fost înmânat trofeul pentru Sănătate,în acest an, Craiovei i-a fost acordat premiul de excelență în Regenerare urbană a spațiilor publice pentru Centrul vechi, Parcul Romanescu și Grădina Botanică.

"Vreau să mulțumesc echipei AMR pentru faptul că noi, primarii, suntem certați în general și rare sunt momentele în care ni se aduc mulțumiri. Sunt lucruri care te fac sa fii mândru, sa fii optimist de ceea ce înseamnă viitorul orașului tău. Față de tot ce înseamnă regenerare urbană vreau sa mulțumesc celor care au pornit aceste proiecte: centrul istoric al orașului, pe care am reușit să îl revitalizăm. Al doilea mare proiect, și vreau sa mulțumesc pe această cale celei care a început acest proiect, Lia Olguța Vasilescu, Parcul Romanescu fost redat craiovenilor, în același mod cum a fost gândit de cel mai bun primar pe care l-a avut Craiova, Nicolae Romanescu. Este un lucru cu care ne mândrim și vă invit să vizitați cel mai frumos parc natural din Europa de est. Vreau să mulțumesc, de asemenea, echipei Primăriei Craiovei și mai ales cetățenilor orașului nostru”, a declarat primarul Mihail Genoiu.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.