Administraţie
Craiova, împotriva poluării. Încă 100 de arbori au fost plantați în curtea spitalului Victor Babeș din Craiova

După ce săptămâna trecută toată lumea a dat la lopată, de la primar până la invitații inaugurării parcului de la Hanul Doctorului, unde au fost plantați 100 de chiparoși de baltă, astăzi au mai fost sădiți încă 100 de arbori, în curtea spitalului Victor Babeș din Craiova.

Prezent la eveniment, edilul orașului a explicat că municipalitatea dorește să transmită un semnal în ce privește menținerea și protecția mediului înconjurător. „Acțiunile noastre aici au început în urmă cu patru ani, când la inițiativa fostului primar, Lia Olguța Vasilescu, s-a reabilitat secția de la spitalul Filantropia, din curtea lui Victor Babeș, după care au urmat lucrări de reabilitare și întreținere a curții, fiind refăcute spațiile verzi și pavajele. După cum ați văzut săptămâna trecută, a fost o altă acțiune în parcul de la Hanul Doctorului și dorim să menținem aceeași linie, avem în  studiu un proiect mai vechi, așa-zisul parc „Dracula" și un alt parc de circa 5-6 ha, în zona Cernele, unde este o zonă degradată,  chiar așa este prinsă, zonă cu mlaștină, este în lucrul PUZ-ul și studiul de fezabilitate pentru a se depune proiectul de reabilitarea acestei zone, proiect pe fonduri europene”, a declarat Mihail Genoiu.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.