Administraţie
Cristian Șovăilă, subprefect pentru a doua oară

Cristian Șovăilă s-a întors în Prefectura Dolj, instituția care i-a oferit, în urmă cu 20 ani, primul loc de muncă. Șovăilă a fost învestit joi dimineață în funcția de subprefect al județului Dolj, într-o ceremonie ce a avut loc în Sala Video a Palatului Administrativ.

“Nu vă ascund faptul că am foarte mari emoții. Mă bucur că revin printre prieteni dragi și colaboratori vechi. Sunt onorat de încredere care mi-a fost acordată prin nominalizarea mea în această funcție publică. Mă angajez alături de domnul prefect să reprezint Guvernul României și să implementăm programul de guvernare alături de colegii din județul Dolj. Țin să mulțumesc pentru prezența dumneavoastră la această ceremonie, în special domnului președinte al Consiliului Județean Dolj Ion Prioteasa, domnului vicepreședinte Cosmin Vasile, că sunt alături de noi. Eu sunt de profesie jurist, aici m-am format, mă confund practic cu această instituție, aici a fost primul meu loc de muncă”, a declarat Cristian Șovăilă. Acesta îi ia locul Simonei Moise după ce în Săptămâna Patimilor premierul Sorin Grindeanu a decis ca aceasta să fie schimbată din funcție. Prefectul județului Dolj, dam Narcis Purcărescu, a precizat că va face echipă cu Șovăilă pentru binele locuitorilor județului Dolj. “Aș putea spune că domnul subprefect este un produs al Instituției Prefecturii Județului Dolj, are 20 ani vechime în această instituție. Nu pot să îi urez decât să aibă forță de muncă și, domnule subprefect Șovăilă, să nu șovăiți niciodată în a lua deciziile cele mai bune pentru bunul mers al județului”, a precizat Dan Narcis Purcărescu, prefectul județului Dolj.  

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.