Administraţie
Depistaţi la volan deşi aveau permisul suspendat

În ziua de 13 iunie a.c., ora 11.45, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat de 60 ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism, pe b-dul Oltenia, din Craiova.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În noaptea de 13/14 iunie a.c., ora 00.30, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat de 40 ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe b-dul Oltenia din municipiul, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.