Administraţie
Dolj și Regiunea Macedoniei Centrale din Republica Elenă-Acord de cooperare

Proiectul de hotărâre privind Acordul de cooperare între județul Dolj și regiunea Macedoniei Centrale din Republica Elenă a fost votat astăzi de consilierii județeni.  Discuțiile preliminare pe marginea acestui acord s-au purtat cu ocazia primei ediții a Forumului Economic Româno-Elen de la Craiova, desfășurat în perioada 6-9 iunie 2018.

Prin acest proiect se urmărește intensificarea eforturilor strategice de îndeplinire a obiectivelor comune și crearea de punți între cetățenii europeni pentru realizarea coeziunii economice,  sociale, teritoriale și nu numai. Dorința comună de a consolida relațiile tradiționale de prietenie dintre cele două țări, precum și interesul dezvoltării de noi dimensiuni ale dialogului bilateral, au dus la acest Acord de cooperare, care va fi semnat in perioada următoare, se arată în raportul întocmit de reprezentanții CJ Dolj.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.