Administraţie
Ședință extraordinară a Consiliului Județean Dolj

Miercuri, 15 iunie, a avut loc o ședință extraordinară a Consiliului Județean Dolj. Pe ordinea de zi s-au aflat trei proiecte de hotărâre.

Consilierii județeni au aprobat, la primul punct, darea în administrare temporară a furnizării serviciului de operare a instalațiilor de gestionare a deșeurilor municipale realizate în cadrul proiectului ,,Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Dolj,,.

De asemenea, a fost aprobat proiectul privind rectificarea bugetului propriu al judeţului Dolj, pe anul 2020, la partea de venituri majorându-se cu suma de 1.912 mii lei, programul actualizat fiind în sumă de 626.073 mii lei. La partea de cheltuieli, bugetul propriu al judeţului Dolj pe anul 2020 se va majora cu suma de 1.912 mii lei, programul actualizat fiind în sumă de 668.909 mii lei.

După ce în luna mai a fost aprobată hotărârea prin care se acorda pe o perioadă de 12 luni dreptul de folosință al unui teren de 500 de metri Spitalului Județean de Urgență, astăzi, perioada a fost prelungită la cinci ani. "Un al treilea proiect se referă la darea în folosință a unei suprafețe de teren în administrarea Spitalului Clinic pentru amplasarea unui laborator modular, ceea ce am făcut și data trecută, dar a reieșit faptul că l-am dat doar pe un an de zile și această perioadă este prea scurtă și nu rezolvă problema. Ne-au cerut pe o perioadă de zece ani, noi le oferim pe o durată de cinci, cu posibilitate de prelungire. Avem o clauză și dacă în doi ani de zile nu se demarează lucrările, terenul ne va reveni de drept", a declarat Ion Prioteasa, președintele CJ Dolj. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.