Administraţie
Genoiu despre cartierul chinezesc: 'Până la finele lunii spun ei că ar fi banii în cont'

Soarta cartierului chinezesc de pe strada Caracal se decide în această perioadă, când firma China Railway derulează demersurile pentru preluarea societății care a demarat deja lucrările în șantierul de pe fostele terenuri ale Ministerului Apărării Naționale.

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a declarat într-o conferință de presă, că se discută, în această perioadă, preluarea firmei din Craiova pentru ca lucrările să fie finalizate cât mai repede. “Am informații de la colegii din Primărie că lucrurile sunt foarte avansate, că firma China Railway a făcut o mare parte din pașii de preluare. Stabiliseră, la un moment dat, ca cesiunea părților sociale de la Shandong din Craiova să se facă de 100%, dar după aceea au constatat că este bine să aibă un procent mai mic, de 95% sau ceva în genul acesta. Formalitățile sunt mult mai rapide în momentul în care nu se predau toate părțile sociale. Până la finele lunii spun ei că ar fi banii în cont, rămânând ca luna august să fie cea de organizare a șantierului și de începere a lucrărilor. Dar nu pot să vă spun oficial până nu o să avem o discuție cu ei”, a precizat primarul Genoiu.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.