Administraţie
Genoiu despre lucrările de pe str. A.I Cuza: “Sigur până în 15 septembrie carosabilul va fi practicabil”

Primarul municipiului Craiova Mihail Genoiu susține că modernizarea străzii A.I Cuza ar putea fi finalizată până la 15 septembrie, constructorul angajându-se ca până la această dată să termine lucrările la partea carosabilă.

“Facem tot ce ne stă în putință să finalizăm lucrările până la sfârșitul vacanței, odată cu începerea noului an școlar să fie terminate. Important este ca partea carosabilă să fie finalizată cât mai repede pentru a da drumul circulației și am avut o discuție cu construcție și s-a dispus o măsură să se lucreze cu prioritate la carosabil, să degreveze orașul de blocaje și apoi să se lucreze la partea de trotuare. Oricum, sigur până în 15 septembrie carosabilul va fi practicabil”, a declarat primarul Mihail Genoiu.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Eu am avut o discuție, și pe această cale vreau să îi mulțumesc lui Alexandru Dedu că s-a gândit la Craiova ca și oraș gazdă, FRH contactase șapte cele mai importante echipe ale lumii: Rusia, Franța, Danemarca, Norvegia etc" -  viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.