Administraţie
Genoiu, supărat pe CEO după ce 200.000 de craioveni tremură de frig

Complexul Energetic Oltenia-Sucursala Electrocentrale II a întrerupt azi-noapte furnizarea agentului termic pentru încălzire, din cauza unei avarii apărute la cazanul energetic nr. 2. Cum celălalt cazan este în revizie, pentru a asigura parametrii minimi de funcționare a apei calde, au fost pornite cele două cazane de aburi industriali pe păcură.

Printre cei 200.000 de craioveni afectați sunt și mii de elevi și preșcolari, care vor învăța în săli de clasă încălzite cu aparate de aer condiționat sau calorifere electrice. Pentru a lămuri lucrurile, Mihail Genoiu a explicat că avaria se va remedia în cel mai scurt timp, deși problemele apărute nu sunt de competența municipalității. „Am dorit să avem o discuție pe seama disconfortului creat de lipsa agentului termic din calorifere. Este a doua oară de la venirea frigului când avem acest disconfort și vrem să lămurim lucrurile, pentru că ceea ce este în atribuțiile primăriei putem rezolva, ceea ce nu este, nu putem să rezolvăm. Ambele defecțiuni sunt cauzate de unele probleme la centrala termică II, cazanul energetic numărul 2, care are o avarie masivă, de azi-noapte, de la ora 12:00, când a fost decuplat și din acel moment Craiova a rămas fără agent termic. Din informațiile noastre, acest lucru se va remedia până la orele 20:00-23:00, astă-seară. Ceea ce vreau să scot în evidență este că la CET II lucrurile nu stau foarte bine, în sensul că acolo există două grupuri de producere a energiei termice, dintre care grupul numărul 1 se află într-un proces de reparație capitală, proces care a început în lunile de vară și trebuia să se finalizeze până în prezent. Se va da drumul la grupul 2, primul care va intra în funcțiune astă-seară, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie pornit și grupul 1, cel care a fost în revizie capitală. Acolo este problema, pentru că s-a intrat în perioada de iarnă cu un singur grup, ceea ce nu este normal. Problema a fost una de coordonare a reparațiilor pe care le aveau de făcut. A intra în iarnă cu un singur grup se dovedește a fi foarte riscant. Cer scuze craiovenilor, dar culpa Primăriei este zero în această situație.”, declarat Mihail Genoiu.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.