Administraţie
Ion Prioteasa: Laptele și cornul, un program depășit

După ce consilierii județeni doljeni au votat proiectul de hotărâre prin care se aprobă organizarea unor concursuri tematice legate de consumul de lapte și produse lactate, cu acordarea de premii, deși de programul „Laptele și cornul” nu mai beneficiază nici un elev din Dolj, Ion Prioteasa a declarat că speră ca acesta să fie ultimul an al acestui program.

Șeful administrației doljene, Ion Prioteasa, a transmis parlamentarilor că este timpul pentru o schimbare, catalogând programul „Lapte și cornul” ca fiind unul depășit. Prioteasa a precizat că este timpul să se treacă la o nouă etapă, aceea de a se oferi o masă caldă pentru elevi, fiind o soluție mai potrivită. „Și pe noi ne înspăimântă că se termină anul școlar și noi continuăm cu acest program pentru elevi. Săptămânal, noi discutăm despre acest lucru, documentația fiind făcută ca la carte. Totul înseamnă timp pentru că am ajuns și pe Jurnalul Uniunii Europene, să stăm și să așteptăm că poate vine cineva cu produse din altă parte. Am ajuns la concluzia pe care am transmis-o și parlamentarilor, ca acesta să fie ultimul an în care să ne ocupăm de acest program. Trebuie să găsim o formulă mai bună pentru elevi. O masă caldă, să construim bucătării dacă va fi cazul, să le amenajăm, dar facem altceva pentru elevii noștri. Din 2004 este acest program și o spun că este o acțiune depășită ce nu mai are ce căuta în școală. Trebuie să trecem la altă etapă”, a spus Prioteasa.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.