Administraţie
Ion Prioteasa: Cu bugetul din acest an, investițiile vor fi zero

Joi, 30 ianuarie, consilierii județeni au aprobat folosirea a peste 23.000 de lei din excedentul bugetar de anul trecut. Reprezentanții Consiliului Județean spun că banii nu sunt suficienți pentru toate nevoile județului, așa că aleșii așteaptă rectificarea bugetară de la mijlocul anului. 

 

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a anunțat că la mijlocul lunii viitoare va avea loc ședința cu privire la bugetul județului pe anul în curs. "Mesajul pe care vreau să vi-l dau este acela că, dacă anul trecut am avut cel mai slab buget, în acest an avem un buget de 80, 85% din cel de anul trecut. Ceea ce înseamnă că investițiile sunt zero și cheltuieli foarte multe si poate cele mai mari sunt în ceea ce privește partea socială și în mod special protecția copilului unde pe anul acesta avem asigurat 18%. Restul, pană la 100% trebuie să fie asigurat din buget. În fine, o să facem documente, o să așteptăm cu interes rectificarea bugetară de la mijlocul anului", a explicat Prioteasa. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.