Administraţie
Undă verde pentru locuințele ANL din Craiova

Astăzi, consilierii locali craioveni au votat, într-o ședință extraordinară, proiectul privind actualizarea prețurilor locuințelor destinate închirierii, proiect început în urmă cu mai mulți ani. “Se aprobă noii indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Locuințe cu chirie pentru tineri Ansamblul Romanescu - Potelu – Etapa a III-a Obiectivul 3.1”, se arată în proiectul de hotărâre, valoarea totală a investiției fiind de 23.991.788,52 lei.     

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a explicat că mâine, reprezentanți ai conducerii ANL, CEC, proiectanți și arhitecți vor fi prezenți la Craiova pentru a stabili detaliile pentru locuințele din cartierul chinezesc destinate vânzării. De asemenea, va fi făcut public și prețul orientativ pe care ANL-ul l-a pregătit, precum și procedura obținerii creditului ipotecar. "Despre celălalt proiect început cu ani în urmă, acel proiect de locuințe ANL destinate închirierii, este ultimul modul de 64 de locuințe cu care se încheie acest proiect. Ceea ce avem astăzi de votat este actualizarea prețurilor, pentru că deja Agenția Națională a Locuințelor a făcut acest lucru în consiliul de administrație și ne-au înaintat într-o adresă documentația pentru a actualiza prețurile și a demara execuția, care în două luni trebuie să înceapă. În cursul zilei de mâine, conducerea ANL-ului împreună cu proiectanții, arhitecții și conducerea CEC România vor fi prezenți la Craiova pentru a stabili detaliile pentru locuințele destinate vânzării, cele din cartierul chinezesc. Tot mâine va fi prezentat prețul orientativ pe care ANL l-a pregătit, procedeura în sensul derulării și obținerii creditului ipotecar, pentru că la sfârșitul lunii martie este termenul de depunere a proiectului. Asta înseamnă că imediat după 30 martie va începe procedura de licitație, care este mult simplificată și avem speranțe mari că în această vară să avem constructori. Informația mea este că se va porni cu acele blocuri de la stradă, de la bulevardul Caracal, care sunt deja începute, aproximativ 250 de locuințe. În ceea ce privește modul de atribuire a locuințelor, prioritate vor avea cei care lucrează în cadrul Ministerului Apărării, după care, restul se vor completa cu persoane civile", a precizat Genoiu. Peste 700 de persoane sunt înscrise pe lista pentru aceste locuințe.  

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.