Administraţie
Matriarhatul s-a instaurat la Primăria Craiovei

Trădarea consilierului liberal Dan Diaconu i-a lăsat pe colegii săi în off-side, dreapta unită a Băniei rămânând fără majoritate în Consiliul Local Municipal Craiova, dar și fără viceprimari, așa cum se visau încă de pe 27 septembrie. Gestul acestuia a dus o situație fără precedent în administrația publică locală românească: Primăria Craiova este condusă în exclusivitate de femei.

Lia Olguța Vasilescu a devenit în 2012 primul primar femeie al municipiului Craiova, iar acum, opt ani mai târziu a revenit la conducerea administrației locale, fiind secondată de viceprimărițele Aurelia Filip și Daniela Barbu. Însă, reamintim faptul că secretarul Primăriei Municipiului Craiova, cel care își dă acordul de legalitate pe actele ce ies din instituție, este tot o doamnă: Nicolaeta Miulescu. De asemenea, arhitectul șef al Craiovei este Gabriela Miereanu, care se ocupă de imaginea orașului alături de Delia Ciucă, șefa Direcției de Servicii Publice. Totodată, coordonatorul Direcției de Imagine din Primăria Craiova este tot o femeie, Marina Andronache.

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.