Administraţie
Mihail Genoiu a depus jurământul în calitate de primar al Craiovei

Mihail Genoiu a devenit, în această dimineață, primarul municipiului Craiova. Acesta a depus jurământul în fața plenului Consiliului Local Municipal Craiova. 

„Trebuie să ținem cont că e o perioadă de tranziție în ceea ce privește investițiile. Investițiile sunt finalizate și date în folosință, cu excepția uneia, Waterparkul, unde, ca o coincidență, azi începe recepția. Și la Spitalul „Filantropia” recepția începe tot astăzi. Ceea ce e cel mai important este obținerea de noi finanțări. Este perioada în care se scriu proiecte pentru atragerea de fonduri europene și vrem să folosim la maximum atât cele 42 de milioane de euro pe care le avem la dispoziție prin axa 411, cât și să avem proiecte în rezervă pentru fondurile rămase nefolosite de celelalte municipalități. În plus, vom continua să umărim accesarea fondurilor europene și pe celelalte axe, pentru reabilitarea termică sau refacerea zonelor degradate. În același timp, unul dintre obiectivele importante pe care le vom urmări va fi crearea de locuri de muncă, obiectiv pe care sperăm să-l îndeplinim prin dezvoltarea parcului industrial, prin crearea parcului industrial Ișalnița și prin intrarea într-o ritmicitate a întalnirilor cu reprezentanții mediului de afaceri din oraș”, a declarat Mihail Genoiu, imediat după depunerea jurământului.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Eu am avut o discuție, și pe această cale vreau să îi mulțumesc lui Alexandru Dedu că s-a gândit la Craiova ca și oraș gazdă, FRH contactase șapte cele mai importante echipe ale lumii: Rusia, Franța, Danemarca, Norvegia etc" -  viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.