Administraţie
Mihail Genoiu despre spitalul regional: “Noi am eliberat deja certificatul de urbanism pentru PUZ-ul nou”

Municipalitatea craioveană a emis certificatul de urbanism pentru terenul pe care urmează a fi construit spitalul regional. Reprezenanții Ministerului Sănătății au solicitat și o discuție cu furnizorii de utilități din Dolj pentru a se stabili proiectele ce trebuie demarate ca noua unitate medicală să beneficieze de infrastructură adecvată.

“Mâine vom avea o videoconferință la Prefectură convocată de Ministerul Sănătății legată de spitalul regional. Noi am eliberat deja certificatul de urbanism pentru PUZ-ul nou, în care este inclusă și suprafața de 18 hectare pentru că a început deja lucrul la acest plan urbanistic zonal pe terenul care este atribuit a doua oară, cel din extravilan, de peste Centura de Nord a Craiovei. Sunt convocați toți deținătorii de utilități pentru a discuta încă o dată posibilitățile de alimentare a spitalului cu tot ce înseamnă apă, canalizare, gaze, energie electrică”, a explicat, pentru Lupa, primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.