Administraţie
Mihail Genoiu, primarul Craiovei: “Relația cu cetățeanul trebuie să devină mult mai transparentă”

Noul primar al Craiovei, Mihail Genoiu, s-a întors la muncă, de această dată pe postul de edil șef al Băniei cu “acte în regulă”. Marți dimineață, Genoiu a avut o ședință cu reprezentanții instituțiilor din subordinea municipalității și le-a solicitat acestora să fie mult mai transparenți în relația cu cetățeanul, o atenție specială fiind acordată Direcției de Urbanism unde termenele de emitere a documentelor de către craioveni să fie scurtate.

“Am avut astăzi o discuție cu toți directorii din primărie și din deconcentrate și am transmis tuturor dorința mea din mandatul acesta care este acela de a crește prestigiul instituției, de a aduce un plus de calitate, la imaginea pe care o are instituția primarului în Craiova, în țară și tot ce înseamnă relații. Asta înseamnă că ca fiecare să aibă un obiectiv foarte clar în acest mandat, fiecare să își gestioneze foarte bine relațiile pe care le are cu colegii, dar mai ales cu publicul. În acest sens, zilele următoare voi avea analize cu fiecare direcție în parte pentru a stabili obiectivele la nivelul direcției dar și fiecărui funcționar în parte, cu obiective, cu termene, cu tot ce ne propunem pentru creșterea calității lucrărilor care se realizează în primărie și în relațiile cu publicul. Mă refer în primul rând la documentele care se solicită la Direcția de Urbanism, mă refer la aceasta pentru că foarte multă lume are contact cu Urbanismul, la felul cum se depun documente, la felul în care se eliberează autorizațiie respective, la transparență, vizibilitate, comunicare. Această relație va suporta o transformare majoră. La nivelul fiecărei direcții se va face o astfel de discuție, relația cu cetățeanul trebuie să devină mult mai transparentă, accesarea de către cetățean a informației trebuie să devină mult mai facilă”, a declarat, pentru Lupa, Mihail Genoiu.

Buna ziua. Domnule Primar. Strada GENISTILOR se va asfalta vreodata sau doar an Canpani Electorale .
30 iunie 2017, 14:14
Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.