Administraţie
Mihail Genoiu: Utilajele de deszăpezire acționează, conform planului de intervenție, cu prioritate pe arterele principale

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a precizat, miercuri seară, că autorităţile locale sunt pregătite pentru intervenţie, fiind anunţat un nou episod de ninsori abundente. Edilul face un apel la craioveni pentru a-şi parca maşinile regulamentar, astfel încât să nu fie îngreunată intervenţia utilajelor pentru deszăpezire.

“Un nou episod de ninsori abundente va începe în această seară în Craiova. Începând cu ora 22, până vineri, ora 12, ne aflăm sub o atenționare de vreme severă și ninsori abundente. Echipele de deszăpezire sunt pregătite să intervină cu toate utilajele din dotare, am înființat deja comandamentul de iarnă. Doresc însă să fac și un apel către locuitorii Craiovei dar mai ales către șoferi: pentru a nu bloca accesul utilajelor de deszăpezire vă rog să parcați autoturismele regulamentar, în locurile special amenajate, să nu blocați străduțele mai înguste sau parcările rezidențiale. În momentul în care vă curățați autoturismele depozitați zăpada în spațiile verzi și în niciun caz nu o aruncați înapoi pe carosabil. Atât persoanele fizice cât și cele juridice au obligația de a curăța trotuarul din dreptul proprităților. Utilajele de deszăpezire acționează, conform planului de intervenție, cu prioritate pe arterele principale, în apropierea spitalelor și unităților de învățământ, până la îndepărtarea completă a zăpezii de pe carosabil. Ulterior, utilajele vor intra și pe arterele secundare și în parcările de reședință. Vă rugăm să aveți răbdare și să evitați deplasările ce nu sunt absolut necesare iar atunci când trebuie să părăsiți locuința să încercați pe cât posibil să utilizati mijloacele de transport în comun”, a precizat Genoiu pe pagina sa de Facebook.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.