Administraţie
Olguța Vasilescu: Nu i-am mințit pe craioveni!

Lia Olguța Vasilescu a explicat de ce a demisionat din funcția de primar al municipiului Craiova. Fostul edil susține ca nu i-a mințit pe craioveni. 

"Astăzi am demisionat din funcția de primar al Craiovei. Nu i-am mințit pe craioveni. Am spus, înainte de campanie, că îmi doresc sa rămân primar, dar dacă voi obține o funcție din care reușesc să ajut mai mult orașul, voi demisiona. Parlamentul României m-a învestit azi în funcția de ministru al Muncii și Justiției Sociale. Din aceasta poziție voi putea aplica, în mod direct, programul de guvernare al PSD care va aduce bunăstare întregii Romanii și voi putea veghea de aproape ca obiectivele atât de necesare pentru Craiova și întreaga Oltenie, autostrada și spitalul regional, sa se realizeze. Pentru ca, după ce am reușit să construiesc un spital, un stadion, utilități, infrastructura, un parc acvatic, un parc industrial, să renovez spitalele municipalității, școlile sau parcurile, consider că cele mai importante obiective pentru oraș sunt cele menționate. A fost o decizie pe care am cântărit-o mult şi am luat-o cu foarte multă greutate. Pentru mine, cea mai mare realizare profesională a fost să fiu primarul Băniei. Și Bănia mă va simți aproape în continuare! Le mulțumesc din suflet craiovenilor, cu mulți m-am întâlnit pe stradă în ultima perioadă și m-au asigurat ca e bine sa iau cea mai bună decizie, pentru că i-am simțit alături în momentele placute și mai puțin plăcute din ultimii ani! Aceasta guvernare va fi cea mai bunapentru noi toți! Va veți convinge foarte curând!", a declarat Lia Olguța Vasilescu. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.