Administraţie
Primarul Craiovei: „Nu se va putea juca fotbal pe stadionul de atletism, dar putem organiza concerte”

Prezent în cadrul emisiunii „ACTIV ARENA”, de la Oltenia TV, primarul Mihail Genoiu a vorbit despre situația stadionului de atletism. 

Stadionul care se construiește nu va putea organiza partide de fotbal, întrucât s-ar pierde dreptul de a organiza competiții internaționale: „Teoretic s-ar putea disputa, însă există o condiție. Dacă se va juca fotbal, nu se vor mai putea organiza competiții internaționale. Acesta este un preț prea mare, rolul stadionului este acela de a organiza turnee mari la atletism.”, a declarat Mihail Genoiu. 

 

De asemenea, edilul orașului este optimist în ceea ce privește stadiul lucrărilor și spera ca cetățenii orașului să se bucure cât mai repede de facilitățile arenei: „Lucrările sunt trecute de jumătate cu mult, se lucrează la zona tribunei oficiale. Gazonul a răsărit și arată bine, se nivelează terenul pentru piste. Termenul de execuție este 1 aprilie, eu sper ca acel constructor să-și respecte angajementele și să fie gata la timp. Chiar dacă temperaturile au fost foarte blânde în această iarnă, consultantul german vrea temperaturi mai pozitive pentru anumite lucrări pentru a fi totul în parametri.”

 

„La primele calcule, s-ar putea desfășura evenimente muzicale pe stadionul de atletism. Ar putea intra mai mulți spectatori decât pe „Ion Oblemenco”, pentru că obținem spațiu la nivelul terenului, avem suprafață dublă între tibune. Zona de warm-up permite amplasarea scenei, iar acolo nu există gazon, este tartan și putem salva gazonul”, a mai spus primarul Municipiului Craiova. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.