Administraţie
Problemele de la stadionul de atletism i-au determinat „să schimbe tactica”

Reprezentanții municipalității doresc ca proiectarea diverselor obiective aflate pe lista investițiilor să fie scoasă la licitație, fără ca firmele ce doresc să execute lucrările să asigure acest serviciu. Primarul Mihail Genoiu susține că astfel proiectanții vor avea o mai mare implicare în derularea lucrărilor.

“Tot ce se va scoate de acum încolo la licitaţie se va separa, respectiv proiectarea de execuţie. La ora asta, legislaţia este modificată faţă de perioada la care noi am derulat proiectele europene, proiectantul este mult mai implicat, prin lege, în ceea ce înseamnă derularea investiţiei respective. La ora aceasta nu mai este un impediment ca contractul de proiectare să fie separat. Spun acest lucru pentru că din tot ce s-a întâmplat în perioada aceasta am ajuns la concluzia că este mult mai bine ca cele două contracte să fie independente. Noi am vrut să câştigăm timp, punând proiectarea şi execuţia într-un pachet comun, sunt câteva în derulare care sunt sub această formă, dar tot ce va fi de acum înainte va fi scos separat”, a declarat primarul Mihail Genoiu, făcând referire la proiectul stadionului de atletism acolo unde lucrările de execuție și proiectare au fost scoase din nou la licitație.  

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.