Administraţie
Scandalagii din Calafat, în arest preventiv

Polițiștii din cadrul IPJ Dolj au reținut ieri, 13 bărbați din Calafat, după ce pe data de 9 decembrie, ar fi participat la o încăierare, în urma căreia un polițist a fost rănit. Cei 13 scandalagii au fost prezentați instanței de judecată care a emis mandate de arestare pe 29 de zile pentru 12 dintre ei, unul urmând să fie plasat sub control judiciar.

Ieri, polițiștii au efectuat mai multe percheziții domiciliare, la locuințele unor bărbați din Calafat, 13 persoane fiind acuzate de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe. Prezentați instanței de judecată, 12 bărbați au primit mandat de arestare pe o perioadă de 29 de zile, iar unul a fost plasat sub control judiciar. Pe 9 decembrie, două grupuri de romi s-au încăierat în plină stradă și și-au distrus mașinile, conflictul fiind aplanat doar după intervenția mascaților din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.