Administraţie
Sorin Manda: “Autobuzele vor veni etapizat, unul sau două în perioada imediat următoare”

Încă cinci autobuze Solaris vor ajunge în parcul auto al societății de transport public din Craiova până la sfârșitul anului 2017. Administratorul public al Băniei, Sorin Manda, a precizat că, în următoarea perioadă, RAT Craiova se află în perioada de evaluare a ofertelor pentru achiziționarea de utilaje de ridicat autoturismele parcare ilegal.

„Este vorba despre achiziţia celor cinci autobuze. Firma se obligă se le aducă în 90 de zile, deci până la finele anului vor ajunge. Autobuzele vor veni etapizat, unul sau două în perioada imediat următoare. Referitor la licitaţia pentru cele două maşini de ridicări, aceasta s-a terminat la sfârşitul lunii august a.c. Au fost cinci firme care au depus oferte. Au rămas doar trei dintre ele, două neavând completă oferta tehnică. Urmează să fie desemnat câştigătorul şi să ajungă utilajele la Craiova”, a declarat, într-o conferință de presă, Sorin Manda.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.