Administraţie
Sorin Manda: Cea mai importantă arteră care va fi reparată, în perioada de vară, va fi strada A.I Cuza

Municipalitatea craioveană se pregătește să modernizeze una dintre principalele artere din Bănie. Este vorba de strada Alexandru Ioan Cuza ce traversează centrul municipiului. City managerul Sorin Manda susține că pe această arteră va fi montat și un sistem inteligent de semaforizare.

Administratorul public al municipiului Craiova susține că echipe de constructori se află pe mai multe artere din Bănie, acolo unde se efectuează lucrări de reparații ale covorului asfaltic. “Suntem prezenți cam în toate cartierele Craiovei ca de fiecare dată, în zona 1 Mai, în zona Cornițoiu, George Enescu – pe străzile Peneș Curcanul, în zona Grădinii Botanicii, în cartierul Nicole Titulescu – în zona străzilor Florilor, strada Renașterii, dar și în alte zone în oraș. Cât de curând vor fi finalizate lucrările din cartierul Rovine, în zona străzii Milcov mai este puțin de lucrat și ne pregătim să atacăm și alte străzi. Cea mai importantă arteră care va fi reparată, în perioada de vară, atunci când va fi vacanța și să nu blocăm traficul rutier, va fi strada A. I. Cuza, care va trece printr-un amplu proces de modernizare. Se va schimba covorul asfaltic, iar Direcția de Servicii Publice va lucra și la semaforizare, va fi un sistem inteligent și vor fi montate alte corpuri de iluminat public”, a declarat, pentru Lupa, Sorin Manda, administratorul public al municipiului Craiova.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.