Administraţie
Stadionul de atletism a fost scos din nou la licitație

Municipalitatea craioveană a urcat, marți, pe sistemul electronic de achiziții contractul pentru realizarea stadionului de atletism cu capacitate de peste 5.000 locuri pentru spectatori. Valoarea lucrărilor au fost evaluate de specialiștii din Primăria Municipiului Craiova la peste 15,5 milioane lei, fără TVA.

Serviciul de achiziții din cadrul Primăriei Municipiului Craiova a urcat, în cursul zilei de marți, pe sistemul electronic de achiziții contractul prin care se achiziționează “servicii de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții „Stadion de atletism cu capacitate de peste 5000 locuri (PT + executie)”, conform cerințelor caietului de sarcini nr.61375/04.05.2017. Valoarea estimată fără TVA: 15.591.575,82 lei (excl. TVA)”. Firmele care doresc să participe la licitație trebuie să depună oferta tehnică și cea economică până la data de 10 iulie 2017, ora 15.00, și să depună o garanție de bună execuție în valoare de 155.000 lei. Stadionul de atletism al Craiovei va avea 5.000 de locuri, o pistă de alergare cu opt culoare, dotări pentru toate celelalte probe olimpice, dar şi o bază de antrenament şi gradenele pentru spectatori acoperite cu copertine metalice.

La solicitarea Federaţiei Române de Atletism, Primăria Craiova a acceptat să schimbe categoria stadionului de atletism, de la categoria V la categoria III, conform standardului internaţional IAAF.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.