Administraţie
Starea gazonului de pe 'Ion Oblemenco', analizată miercuri de reprezentanții FRF și CNI, împreună cu primarul Genoiu

Primarul municipiului Craiova Mihail Genoiu dorește ca Stadionul “Ion Oblemenco” să fie în stare excepțională la meciul amical România-Suedia, prin urmare edilul i-a convocat miercuri la o întâlnire pe reprezentanții firmei care au executat lucrările la gazon. Genoiu dorește ca împreună cu cei de la FRF și CNI să se găsească o soluție pentru ca suprafața de joc să fie optimă pentru disputarea partidei.  

“O să avem o convocare, în cadrul zilei de miercuri, și invitația a fost transmisă căte Federația Română de Fotbal, către CNI, către constructor, căte Clubul Universitatea pentu a discuta starea gazonului. Vrem să tragem niște concluzii despre felul în care s-a comportat gazonul de pe stadionul <<Ion Oblemenco>> și ceea ce trebuie făcut în continuare”, a precizat Genoiu. Edilul nu scoate din calcul posibilitatea înlocuirii gazonului cu rulouri de iarbă.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.