Administraţie
Termo Craiova dă drumul la căldură doar dacă vor asociațiile de proprietari

Furnizarea agentului termic va fi reluată în municipiul Craiova din cauza temperaturilor scăzute din ultimele 24 ore. Conform reprezentanţilor municipalităţii craiovene, asociaţiile de proprietari trebuie să transmită societăţii de termoficare o solicitare scrisă pentru furnizarea agentului termic la punctul termic căruia sunt arondate.

Conducerea Primăriei Craiova a primit, miercuri dimineaţă, mai multe solicitări din partea craiovenilor care doreau furnizarea agentului la punctele termice din oraş. "Unele dintre asociaţii de proprietari au transmis cereri încă de la primele ore ale dimineţii, însă apoi au transmis alte documente prin care nu mai doreau furnizarea de agent termic. Prin urmare, căldura va ajunge în apartamentele craiovenilor din asociaţiile de proprietari care fac adrese către societatea de termoficare", a declarat Adrian Cosman, viceprimarul municipiului Craiova.

“Urmare a situației climaterice existente și prognozei meteo pentru următoarele zile, SC Termo Craiova SRL informează asociațiile de proprietari că, la cerere scrisă, se poate furniza căldură în perioada menționată. Solicitările vor fi transmise la secretariatul SC Termo Craiova SRL, e-mail: termocraiova@yahoo.ro sau tel.fax: 0251.595.567”, se arată într-un comunicat de presă al SC Termo Craiova.

Conform meteorologilor, judeţul Dolj se află, miercur,i până la ora 18.00, sub avertizare de cod galben de precipitaţii abundente şi intensificări ale vântului. Cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp şi izolat 40 l/mp.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.