Administraţie
Toamna nu aduce gazon nou pe „Ion Oblemenco”

Mihail Genoiu a anunțat că gazonul de pe Ion Oblemenco nu se va schimba în această toamnă. Edilul Craiovei spune că nu a găsit nici soluția juridică, nici pe cea tehnică.

Primarul Craiovei a declarat că încă studiază mult comentata problemă a gazonului și nu vrea să își asume riscuri sau să greșească înlocuirea acualei suprafețe cu una la fel de proastă. Deși municipalitatea avea un caiet de sarcini pregătit și realizat de același consultant care a înlocuit iarba de pe Arena Națională, Genoiu spune că nu este mulțumit de calitate și preferă să mai mai aștepte, în ciuda faptului că toată lumea pune presiune pe el în acest moment.

„Mă confrunt cu două probleme: una  juridică, cum îl schimb ca ulterior să nu avem probleme cu legea după ce l-am schimbat, pentru că lucrurile se uită, iar a doua problemă este cea legată de calitatea gazonului , și anume cu ce fel de gazon îl înlocuiesc. Am avut un caiet de sarcini pregătit, realizat de consultantul care face consultanţă pentru gazonul de la Arena Naţională şi care a schimbat gazonul acolo. Sincer să fiu, mie nu mi-a plăcut şi l-am auzit şi pe fotbalistul Nistor de la Dinamo care spunea „domne, mai bine jucam în „Ştefan cel Mare”. Ori când mă duc să schimb un gazon cu 250.000, 280.000 euro şi să mă trezesc că e la fel ca primul, nu vreau să fac această greșeală. Poate să mă înjure oricine, nu îl schimb acum, chiar dacă toată lumea dorește acest lucru. Sunt printre cei mai mari susținători al acestui schimb de gazon, însă nu trebuie făcut cu grabă.”, a declarat Mihail Genoiu.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.