Cultură
Atelier de educație animalieră plastică „I love you, mom”!

Secția de Științele Naturii, din cadrul Muzeului Olteniei, organizează miercuri, 4 martie, începând cu ora 9.00, în spațiul său interactiv din str. Popa Șapcă nr. 8, atelierul de educație animalieră plastică „I love you, mom”!

Modulul educational se va derula în cadrul proiectului cultural „Bios Art” iar participanți vor fi elevii clasei a III a C, de la Colegiul Național „Carol I”, coordonați de profesor pentru învatamantul primar, Ecaterina Bogdan. Organizatorii acțiunii educativ-culturale sunt: dr. Lila Gima Coman Alina Maria, din cadrul Muzeului Olteniei, și Bogdan Ecaterina, profesor pentru învățământul primar - Colegiul Național„Carol I”. Activitatea cultural-educativă va consta în prezentarea unui documentar despre primăvară și un atelier de pictură inițiat de elevii clasei a III-a C, Colegiul Național ”Carol I”, Craiova.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.