Cultură
Cursuri gratuite de limba italiană

Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman” in parteneriat cu Universitatea din Craiova, Facultatea de Litere, organizează, în perioada 13-29 martie 2018, cursuri de învățare a limbii italiene.

Întâlnirile se vor desfășura zilnic, începând cu ora 16:30, în sala “Marin Sorescu” a Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman”. Cursurile se adresează începătorilor și vor fi susținute de prof. dr. de limba și cultura italiană Antonio Di Secli de la Universitatea din Trento, Italia. “Așa cum anunțam în toamna anului trecut, a venit momentul să reluăm colaborarea cu profesorul Antonio Di Secli. Cursurile de limba și cultura italiană au avut trecere în rândul utilizatorilor noștri și, plecând de la această realitate, am decis să replicăm acest proiect. Le oferim craiovenilor, indiferent de vârstă, posibilitatea de a deprinde noțiunile de bază pentru gramatica, comunicarea și cultura italiene. Îi mulțumim părintelui Resceanu pentru implicare și pentru rolul jucat în organizarea acestui proiect educativ”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman”.

 

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.