Cultură
Da, Da, Dans!, la Casa de Cultură “Traian Demetrescu”

Vineri, 6 octombrie, începând cu ora 19:00, vă aşteptăm în Centrul Vechi al oraşului, pe Strada „Fraţii Buzeşti”, pentru o seară de dans! Proiectul „Da, da, dans !” îşi propune să aducă în faţa publicului larg o manifestaţie interactivă în care, sub îndrumarea unor instructori coregrafi, craiovenii vor fi iniţiaţi în tainele dansului latino, învăţând paşii de bază ai dansurilor salsa şi bachata.

Evenimentul va cuprinde, pe lângă lecţia deschisă destinată publicului larg şi reprezentaţii profesioniste de salsa şi bachata susţinute de instructorii coregrafi, realizarea unei rueda de casino (un tip particular de salsa, în care participanţii dansează în cerc, executând mişcările care le sunt strigate de pe margine de un coordonator) cu participarea directă a publicului. De asemenea va fi organizat şi un moment de dans de tip „Jack & Jill”, în care participanţii formează perechi la întâmplare şi dansează liber, fără a fi constrânşi de reguli sau forme de dans specifice. Un public divers este invitat să trăiască împreună, într-o atmosferă informală, experienţa unei seri latino. Nu vor fi singuri în acest demers, alături de ei fiind, pe tot parcursul serii, instructori coregrafi care le vor ghida primii paşi de salsa şi bachata.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.