Cultură
“Frumoasa din pădurea adormită” şi “Punguța cu doi bani” la „Colibri”

Fabrica de povești „ElectroColibri” îşi aşteaptă din nou spectatorii, cu mic cu mare, la un nou week-end în care actorii le-au pregătit două poveşti îndrăgite - Frumoasa din pădurea adormită” şi “Punguța cu doi bani”.

Sâmbătă, 12 mai 2018, la ora 18:00 publicul este așteptat la spectacolul Frumoasa din pădurea adormită, comedie muzicală pentru copii, scenariul și regia Cristian Pepino, scenografia Vlad Tănase, muzica Dan Bălan, cu actorii: Alla Cebotari, Rodica Prisăcaru, Ionica Dobrescu, Alis Ianoș, Adriana Ioncu, Oana Stancu, Mugur Prisăcaru, Cosmin Dolea, Daniel Mirea, Emanuel Popescu.

Duminică, 13 mai 2018, începând cu ora 11:00, este  ziua dedicată poveștii “Punguța cu doi bani”, după Ion Creangă, un spectacol de Iulia Cârstea, vesel, dinamic și muzical, asistent scenografie Iulia Goanță, muzica Alin Macovei - Moraru. Viață personajelor dau actorii: Mugur Prisăcaru, Cosmin Dolea, Oana Stancu, Alis Ianoș, Emanuel Popescu, Daniel Mirea, Adriana Ioncu, Ionica Dobrescu, Alla Cebotari, Rodica Prisăcaru, Iulia Cârstea. Preţ bilet: 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului. Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 - 13:00 şi 16:00 - 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00. Reamintim că după ora începerii spectacolului accesul în sală nu mai este permis.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.