Cultură
România Citește, la „Aman”

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește joi, 10 octombrie 2019, începând cu ora 11:00, în sala „Acad. Dinu C. Giurescu”, mai multe lansări de carte și lecturi publice, în cadrul proiectului „România Citește”.

În cadrul evenimentului, vor fi lansate volumele: „Critica și creația”, de Marian Victor Buciu, „Romanul politic și pactul ficțional”, de Adrian Dinu Rachieru, „Alungarea din Brobdingnag”, de Bogdan Mihai Dascălu, „Geniul inimii” și „Ostrovul Învierii”, de Aura Christi, „Păcatul lui Onan”, de Florin Logreșteanu și „Întoarcerea perenă”, de Mircea Băduț. De asemenea, organizatorii vor prezenta revistele „Contemporanul” și „Punctul Critic” și vor face o importantă donație de cărți și reviste pentru cititorii Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”. Și-au anunțat participarea: Florin Logreșteanu, Marian Victor Buciu, Aura Christi, Florian Copcea, Tudor Nedelcea, Mircea Băduț, Nicolae Panea și Dumitru Otovescu.
Programul „România Citește” este implementat de Fundația Culturală Ideea Europeană și are rolul de a susține arta și de a promova autorii contemporani în România și în străinătate.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.