Cultură
Sănătate prin Informare și Prevenție, un proiect al bibliotecii județene „Alexandru si Aristia Aman”

Biblioteca Județeană „Alexandru si Aristia Aman” și Direcția de Sănătate Publică Dolj organizează miercuri, 16 octombrie 2019, începând cu ora 12:00, în sala „Marin Sorescu”, proiectul „Sănătate prin Informare și Prevenție”.

Acțiunea se desfășoară în contextul marcării Zilelor Mondiale ale spălatului pe mâini (15 octombrie) și alimentației (16 octombrie) și presupune susținerea unei serii de prezentări și informări pe care le va susține dr. Narcisa Dinica, consilier superior în cadrul Direcției de Sănătate Publică Dolj. La eveniment și-au anunțat participarea mai multe clase de elevi din municipiul Craiova. Scopul proiectului constă în informarea elevilor cu privire la regulile de viață sănătoasă, dar și cu privire la prevenirea stărilor de boală. Prin prezentările susținute, dr. Narcisa Dinica va reliefa regulile elementare de igienă personală, dar și rolul unei alimentații echilibrate și sănătoase, ca mijloc eficient de preîntâmpinare a unor afecțiuni cronice.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.