Cultură
Toamna se înmulțesc hoții de lemne

Un tânăr de 18 ani, din Apele Vii, este acuzat de polițiști de furtul a 44 de arbori pe care i-ar fi vândut unui bărbat de 55 de ani, din localitate. Cantitatea de 1,5 metri cubi de material lemnos a fost recuperata în totalitate și predată ocolului silvic, iar tânărul s-a ales cu dosar penal pentru tăiere fără drept şi sustragere de material lemnos.

”Luni, 14 octombrie, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Apele Vii au fost sesizați cu privire la faptul că, dintr-o pădure situată în localitate, persoane necunoscute au sustras mai mulți arbori. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat un tânăr de 18 ani, din Apele Vii, care, în zilele de 9 şi 10 octombrie, ar fi tăiat şi sustras 44 de arbori, pe care apoi i- ar fi vândut unui bărbat de 55 de ani, din localitate. Cantitatea de 1,5 mc. material lemnos a fost recuperata în totalitate, fiind predata reprezentanţilor ocolului silvic. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere fără drept şi sustragere de material lemnos”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.