Cultură
Un autor - o carte

Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman” găzduiește sâmbătă, 10 martie 2018, începând cu ora 11.00, în sala “Acad. Dinu C. Giurescu”, concursul de recitări din creațiile poeților Ștefan Baciu și Vintilă Horia.

Acțiunea se desfășoară în cadrul proiectului “Un autor – o carte” și este coordonat de profesor universitar dr. Mihaela Albu . S-au înscris în concurs elevi de la Colegiul Pedagogic “Ștefan Velovan”, sub îndrumarea profesorilor Mirela Mitu, șeful Catedrei de limba română, și Ecaterina Manea.
În cadrul evenimentului va fi prezentată cartea “Culorile tăcerii. Antologie poetică”, autor Vintilă Horia, ediție îngrijită și prefațată de Mihaela Albu. Invitat special în cadrul întâlnirii este Nicolae Marinescu, profesor, scriitor și editor.
Proiectul “Un autor – o carte” se desfășoară lunar la Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman” și are rolul de a promova cunoașterea literaturii contemporane prin exerciții de memorie, recitare și interpretare.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.