Cultură
Week-end de poveste la “Colibri”

Fabrica de povești „ElectroColibri” îşi aşteaptă din nou spectatorii, cu mic cu mare, la un nou week-end în care actorii le-au pregătit două poveşti îndrăgite - “De-a capra cu trei iezi” şi “Aliss în lumea păpușilor”.

Spectacolul “De-a capra cu trei iezi”, adaptare după Ion Creangă, scenariul şi regia Iulia Cârstea, muzica Alexandru Iosub, cu actorii: Oana Stancu, Rodica Prisăcaru, Alis Ianoș, Iulia Cârstea, Daniel Mirea, Emanuel Popescu este programat să se joace sâmbătă, 14 octombrie, la ora 18:00, pe scena Teatrului Colibri din Craiova. În spectacol regăsim și elemente de decor, recuzită, care au îmbogățit vizual și estetic producții din repertoriul Teatrului Colibri, prezentate publicului de-a lungul timpului.

Duminică, 15 octombrie 2017, la ora 11:00 cei mici se vor putea bucura, de la ora 18:00, de spectacolul Alis în lumea păpușilor, realizat pe un scenariu și în regia Iuliei Cârstea.  Scenografia este o creație a maestrului Eustațiu Gregorian, iar muzica îi aparține lui Alexandru Iosub.  Copiii pornesc prin minunatul univers al păpușilor împreună cu actorii Alis Ianoș, Emanuel Popescu, Oana Stancu, Iulia Cârstea, Daniel Mirea.Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00.  Preţul unui bilet este 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.