Economie
Bursa Generală a  Locurilor de Muncă, în luna aprilie

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Fortei de Muncă Dolj va organizeaza, în data de 07 aprilie 2017, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Acţiunea se va desfăşura începând cu ora 09.00 la Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova.

Obiectivul principal al acestei măsuri active îl constituie creşterea gradului de ocupare a forţei de muncă disponibile în rândul şomerilor, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de forţă de muncă. Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate  pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă potrivit pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanţă să se (re)orienteze profesional către ocupaţii / meserii cu mai mari posibilităţi de angajare pe termen mediu şi lung. Angajatorii participanţi la Bursa Generală a Locurilor de Muncă vor avea prilejul să îşi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante  şi sunt interesaţi să participe la Bursa Generală Locurilor de Muncă, pot depune situaţia  privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei la sediul Agenţiei Locale Craiova, str. Eugeniu Carada , nr. 13A sau le pot transmite atât pe adresa de email a instituţiei: ajofm@dj.anofm.ro , cât şi pe fax (0351/401.557).

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.