Economie
Ministrul Lia Olguța Vasilescu a avut o primă întâlnire cu reprezentanții Comisiei Europene

Ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu, s-a întâlnit, marți, cu o delegație a Comisiei Europene, condusă de directorul general adjunct al Direcției Generale Ocuparea Forței de Muncă, Afaceri Sociale și Incluziune, Zoltan Kazatsay.

Reprezentantul Comisiei Europene a asigurat partea română de tot sprijinul și suportul necesare în accesarea fondurilor europene, în contextul în care majoritatea măsurilor pe care le implementează Ministerul Muncii și Justiției Sociale (prevăzute în programul de guvernare) urmează a fi finanțate din fonduri europene. Printre temele abordate s-a numărat și cea a migrației forței de muncă din România, context în care MMJS a arătat ce măsuri de creștere a salariilor au fost și urmează a fi adoptate, tocmai pentru stoparea migrației, dar și pentru a-i determina pe cetățenii români să revină în țara natală.

A fost prima întâlnire dintre ministrul Muncii și Justiției Sociale și o delegație a Comisiei Europene, urmând ca acestea să aibă loc periodic, pentru o cât mai bună absorție a fondurilor europene.

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Eu am avut o discuție, și pe această cale vreau să îi mulțumesc lui Alexandru Dedu că s-a gândit la Craiova ca și oraș gazdă, FRH contactase șapte cele mai importante echipe ale lumii: Rusia, Franța, Danemarca, Norvegia etc" -  viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.