Economie
Ministrul pentru mediul de afaceri, Radu Ștefan Oprea, față-n față cu antreprenorii care au implementat Start-up Nation

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Radu Ștefan Oprea, s-a aflat vineri la Craiova pentru a vedea modul în care au fost implementate proiectele ce au câștigat finanțare prin Programul Start-up Nation, dar și pentru o întâlnire cu reprezentanții Consiliului Județean Dolj și mediului de afaceri  Bănie. 

„Scopul acestei întrevederi este de a dialoga cu mediul de afaceri din Dolj, Craiova, astfel încât să avem o idee foarte clară despre cum se desfăşoară lucrurile, despre nevoile pe care le aveţi dumneavoastră ca atunci când încercăm să îndeplinim obiectivul de bază al acestui minister, acela de a genera politici publice, care să fie în folosul mediului de afaceri, dumneavoastră să aveţi afaceri din ce în ce mai profitabile. Pentru a îndeplini politicile publice care au fost deja generate avem câteva instrumente cu care încercăm să impulsionăm economia, să o dezvoltăm spre anumite direcţii despre care noi credem că sunt esenţiale. Vorbim despre programele pe care ministerul le gestionează. Start-up Nation este incontestabil vedeta acestui program, cred că este cel mai cunoscut. Esenţa Start-up Nation este de retrezire a spiritului antreprenorial, ca cei care au îndrăzneala să îşi ia destinul în propriile mâini să aibă această posibilitate. Cei 200.000 lei pe care statul român îi pune la dispoziţia fiecărui antreprenor care încearcă să îşi dezvolte astăzi o firmă cred că este un început şi un start foarte bun. Încercăm să spunem împreună cu cei care au aplicat în Start-Up Nation 2017 povestea de succes a lor şi vom fi în continuare în Craiova să vedem cinci sau şase poveşti de succes”, a declarat ministrul. Acesta a discutat și cu reprezentanții societății comerciale care au implementat conceptul Vision Body în Craiova. Aici i-a fost prezentată activitatea derulată de-a lungul implementării proiectului, acestuia facându-i-se o prezentare a conceptului.
Vision-Body EMS este o alternativă rapidă și sigură la antrenamentul convențional, cu multe alte beneficii pe care antrenamentul obișnuit nu le oferă. Economisești timp! O ședință Vision-Body (EMS) durează 20 de minute și este echivalentul a 6 ore de activitate intensă la sala de fitness. 
Costumul Vision-Body este special conceput pentru a lucra, într-un mod corect, mușchii ce susțin coloana vertebrală. Aceasta musculatură este, de cele mai multe ori, neglijată în antrenamentele obișnuite, desfășurate la o sala de fitness. Prin EMS, mușchii spatelui devin mai puternici și durerile de spate se diminuează. În unele cazuri, durerile de spate dispar cu totul în urma desfășurării unui antrenament. 

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.